Skip links

Om oss

Mange digitalbyrå liker å ha lange møter og snakke om ROI og SEO og sånne uttrykk som den vanlige mann i gaten ikke får noe ut av. Vi i Prostudio liker å lage hjemmesider som funker slik de skal og grafiske design som du er stolt av å vise frem.

Hjemmesider skal være lett! Lett å skaffe, lett å forholde seg til. Hos oss for du én pris og én tidsramme. Vi garanterer at det ikke blir dyrere enn avtalt og at hjemmesiden er på plass til avtalt tid.

Vår historie

En gang, for noe år siden hadde vi en drøm om å bli de neste store leverandørene av skjønnhetsredskaper her i Norge. Den drømmen hadde vi såpass tro på at vi startet et selskap, og gikk i gang med å lete etter produkter og lage nettbutikk. Vi trodde nemlig at det skulle bli enkelt å finne disse produktene. Etter måneder med surfing på nett, testing av vareprøver og utvikling av nettbutikken var det eneste vi satt igjen med; én pinsett vi kunne selge og en helt nydelig nettbutikk. Det var da det ble klart for oss at vi kanskje hadde satt søkelys på helt feil produkt. For vi var ikke så gode å lete etter skjønnhetsredskaper, men vi var grådig gode på å lage nettbutikker.

Da vi endelig kom over sorgen og nederlaget med alt det forgjeves arbeidet vi hadde gjort, steg Prostudio opp av asken. Det ble plutselig klinkende klart at det var webdesign vi skulle jobbe med. Siden den dag har vi ikke sett tilbake og en ting har vi lært; det er lov å gjøre feil, så lenge man tar lærdom av dem.

Se resultatet før du betaler!

Vi er grundere, vi vet hvor vanskelig det er å kjøpe nettsider. Vi vet også hvor enkelt det er hos oss!

Det er ikke rakettforsking

Hos oss får du ingen forklaring på hvor komplisert jobben du vil ha gjort er.

Fast pris

Hos oss får du en fast pris som ikke endrer seg. Når vi leverer, eier du alt selv.

Kundeservice

Vi leker ikke butikk! Ring oss alle dager fra 07:00 til 23:00, også på helligdager.

Fantastisk design

God funksjonalitet er et godt design. Med godt design blir nysgjerrighet til interesse og behov til kjøp!

Nettsider som yter

Du har 15 sekunder til å holde publikumet. ikke la noen av de gå bort til lasting av en treg side.

Levert i tide

Vanligvis vil våre kunder ha nettsiden ferdig i går, derfor er alle våre nettsider er med leveringsgaranti!

Våre kunder

Lag noe
fantastisk
med oss!

Kom igang!