Skip links

Tjenester

Vi lager både hjemmesider og nettbutikker, portfolier, landingssider. Ja, egentlig alt. Vi elsker godt design, men først og fremst er funksjon det viktigste. Uten en velfungerende side med et bra brukergrensesnitt kan det aldri bli et bra design

Vil du bli kontaktet?


Hva og hvorfor

God funksjonalitet er et godt design. Med godt design blir nysgjerrighet til interesse og behov til kjøp!

En webside er ikke bare et redskap for å selge mer. Det er også noe som skaper verdi gjennom å kommunisere det riktige budskapet til medarbeidere, investorer, leverandører og presse. Det beste av alt er at nettsiden alltid er åpen og klar for å levere informasjon. 24/7, 365.

Vi i Prostudio er stolt av å skape nettsider som kunder beundrer og som konkurrenter misunner. Og ikke minst, som er enkle å forholde seg til.

Med merkevareutvikling fra Prostudio får din bedrift et uttrykk som skiller seg ut, tiltrekker kunden og som kommuniserer bedriftens budskap.

Vil du bli kontaktet?


Hva og hvorfor

Visuell identitet, grafisk profil, branding. Kjært barn har mange navn, men her kaller vi det merkevareutvikling. Det omfatter alt som kjennetegner din bedrift. Logo, farger, fonter, og rekvisita.

Alle kunder handler heller det som er visuelt appellerende ovenfor det som ikke er det. Og dette gjelder om man skal kjøpe tjenester også. Derfor er hvordan din logo og ditt utrykk – fontene som er brukt, formen og fargene som er valgt – ser ut avgjørende for om kundene foretrekker deg ovenfor andre. Bare se på Voss vann. Det er helt vanlig vann, men det er mange som foretrekker det på grunn av designet og merkevaren de har utviklet, til og med til en dyrere pris.

Få et uttrykk som gjør at kunden gjenkjenner bedriften uansett om de møter deg på papiret, i person, på veien eller online.

Prostudio lager trykkmateriale som fanger oppmerksomheten og som får en god dom fra første sekund, slik at du får kommunisert budskapet.

Vil du bli kontaktet?


Hva og hvorfor

Vi designer maler for forskjellige dokumenter, visittkort, brosjyrer, datablader og mye annet. Bare spør, så kan vi lage det! Du får designfilen tilsendt, eller så kan vi sende deg produktet ferdig trykket.

Selv om mange mener at vi er blitt papirløse, så er ikke realiteten helt slik enda. Vi deler fortsatt ut visittkort på møter og arrangementer, kontrakter blir fortsatt underskrevet, og brosjyrer blir fortsatt lest (så langt de har godt design).

Vi bruker kun noen få sekunder å dømme et trykt materiale innvendig eller utvendig. God eller dårlig, relevant eller ikke. Så snart du legger brosjyren i hånden, kjenner på papiret, vurder forsiden og blar en kjapp gang gjennom har du dommen klar.

Ja, det er akkurat hva det høres ut som. Vi legger opp din bedrifts sosiale profiler slik at du får et profesjonelt uttrykk, enten det er på Facebook, Instagram, Twitter eller andre forum

Vil du bli kontaktet?


Hva og hvorfor

Vi legger opp en plan for å publisere innhold – når, hva, hvor. Innholdet generer vi sammen og vi passer på at det kommer ut slik det skal, når det skal.

God tilstedeværelse på sosiale medier kan ha mange formål og fordeler. Økt bekjentskap, økt salg, men i aller høyeste grad bedre kommunikasjon. Fortell kunder og andre interessenter hva som skjer i din bedrift. Lanserer dere et nytt produkt? Skal dere inn på et nytt marked? Har dere ansatt noen med ny kompetanse? Stiller dere på en messe? Alt dette er informasjon som flere enn du tror ønsker å vite.